הידרדניטיס סופרטיבה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/09/2008 | 14:46 | מאת: אלונה

שלום רק רציתי לדעת אם הידרדניטיס סופרטיבה שייך אליכם או לכרורגיגה ואם כן אפשר לקבל קצת פרטים עלהנגע הזה כי אני סובלת ממנו כבר שנה וחצי בערך ואין על זה ככ מידע אשמח אם תעזרו לי תודה

הידרדניטיס סופורטיבה זו מחלת עור ותוכלי לקבל עליה מידע נוסף באתר עור כללי שכן זה אינו התחום המודגש באתר הטיפולים הפוטודינמיים שעוסק בעיקר באקנה, נימים, קמטים, יבלות וירליות, פסוריאזיס, הצערת העור, רוזציאה, גידולי עור שפירים וסרטניים, קרטוזות. בקצרה הידרדניטיס סופורטיבה היא מחלה זיהומית ודלקתית של בלוטות הזיעה שגורמת נפיחות אודם והפרשה מוגלתית באיזורים כגון בתי שחי ומפשעות. אפשר לטפל במחלה אצל רופא עור בקופ'ח ע'י אנטיביוטיקה וכו'. במקרים קשים ולא מגיבים לטיפול יש צורך בטיפול קיצוני וכירורגי כגון כריתת העור החולה והשתלה של עור ממקום אחר. העור המושתל אינו מכיל בלוטות זיעה ולכן לא יחלה.

13/06/2010 | 20:54 | מאת: אילנית

אני סובלת מהדרניטיס סוברהטיבה מיזה הרבה מאוד שנים זה תוקף אותי במפסעות בית שחי עכוז אוזניים נותחתי מספר פעמים קיבלתי הרבה אנטיביוטיקה בחיי והרבה מישחות שום דבר לא עזר לי מה אני עושה??

21/10/2008 | 08:45 | מאת: יהודה

אני סובל מזה מספר שנים מהידרדניטיס במפשעות ובית השחי, אנטיביוטיקה לא עוזרת. מה ניתן לעשות?

25/10/2008 | 00:03 | מאת: אלונה

יהודה שלום אני מציעה לך לבקש מהכירורג הפניה לכירורג פלסטי זה מה אני עשיתי סבלתי מהמחלה שנה וחצי וכל האנטיביוטיקות והמישחות שהביאו לי לא עזרו לפני חודש עברתי ניתוח להסרה ומאז החיים שלי נפלאים אני ממליצה בחום!!!!! בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור