נקודת חן טרום סרטנית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/11/2016 | 19:26 | מאת: דנה

שלום רב, לפני חודשיים הסרתי נקודת חן בגב, כיום קיבלתי את תוצאות הביופסיה ומדובר בנקודת חן טרום סרטנית. הרופא זימן אותי לניתוח הרחבה. רציתי לדעת מה המשמעות של נקודת חן טרום סרטנית? מה המשמעות של ניתוח הרחבה ? והאם לאחר ניתוח ההרחבה עדיין ישנו סיכוי להתפתחות תאים סרטניים ? תודה מראש

אני לא יכולה לענות בלי לראות את תשובת הביופסיה מהפתולוגיה. זכותך לקבל אותה מהרופא ולשלוח אלי לפורום, או להתיעץ עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור