שאלה בקשר ל keratosis pilaris

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/04/2016 | 02:39 | מאת: מישו

יש לי מן נקודות כאלה בעור על זרועות עליונות שאם מפוצצים אותן אז יוצא כמו מוגלה לבנה כזאת קשה לקרוא לזה מוגלה כי זה לא בדיוק פצעי בגרות זה keratosis pilaris ..היתי רוצה מאוד להפטר מהדבר הנורא הזה ,השאלה שלי האם יש טיפול לדבר הזה ואם זה יכול לחלוף

במרבית המקרים קרטוזיס פילריס משתפר או חולף אחרי מספר שנים. שיזוף מתון ומבוקר בשעות שהשמש לא שורפת, יכול לעזור. יש גם תכשירים מרופא עור שעוזרים חלקית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור