ביופסיה של נקודת חן מגב כף יד שמאל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/02/2016 | 19:02 | מאת: נאוה

לפני כארבעה ימים נערכה לי ביופסיה אבחנתית עורית מגב כף יד שמאל. ההנחיות היו שטיפת המקום במיים זורמים ולאחר הייבוש מריחה של משחת פוסידין למשך חמישה ימים וכיסוי המקום בפלסטר גאזה לא נאמר לי אם יש להמשיך במריחת המשחה וכיסוי המקום לאחר ימים אלו. עלי לציין שהמקום לא מפריש או מדמם אך לא נוצר עדיין כיסוי עורי מהי ההגבלה בשימוש ביד שמאל ולכמה זמן? תודה נאוה

אם הפצע עדיין פתוח, יש להמשיך במשחה וכסוי, ולחזור לבדיקת הרופא שניתח אותך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור