שומה קטנטנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/02/2016 | 23:58 | מאת: שירה

יש לי פתאום נראה לי שזה נקודת שומה פצפונת קצת מעל הריסים בעין אפשר לעשות משהוא להוציא להקל כי זה קצת מציק או שיכול לעבור לבד ויש לי קצת גירוי בעין שנתנו לי טיפות האם יש לזה קשר אולי זה קרה בעקבות הרגישות בעין ?

שומה אינה גודלת בגלל גירוי בעין. אם את רוצה לצרוב אותה כדאי לפנות לרופא עיניים. או לפחות לבדיקת רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור