מלסמה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/12/2015 | 01:32 | מאת: נטעלי

היי! תודה מראש על העזרה אני בת 29 וסובלת ממלסמה בעקבות שימוש בגלולת הריון מסוג יאז, מאז שלקחתי אותה( 3 שנים) אני נאבקת בפגמנטציה באמצעות נוסחות קליגמן, לצערי ללא שיפור.. כמובן שהפסקתי ליטול את הגלולה או כל גלולה למניעת הריון ושאני משתמשת בקרם הגנה וכובע בכל חשיפה לשמש. אני מבררת את לגבי טיפול לייזר כמענה לבעייתי. מה ידוע לך על טיפול כזה? מה יעילותו? מה הסיכונים? והאם קיים מכשיר ספציפי המומלץ למלסמה? מה שמו?

הדבר הכי חשוב במלסמה זה המניעה כמו שאת כבר שומרת. בנוסף צריך להמנע בפנים משיוף, בישום, פילינג גרגרים. התופעה כנראה תלוה אותך שנים רבות ואפשר למתן אותה כנ"ל עד שכמעט לא תפריע. לייזר לא תמיד עוזר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור