לייזר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/11/2015 | 07:02 | מאת: רונית

האם את מבצעת גם טיפולי פנים במכשרי ליזר / RF או רק טיפולים פוטודינמיים וחומרים (הבנתי שיש הבדל מבחינת השימושים בין טיפול פוטודינמי שהוא בעצן גם סוג של ליזר לבין טיפולי ליזר "רגילים")?

שלום רונית, מה הבעיה בעור ממנה את סובלת. יש נגעים שעדיף להם לייזר /RF ויש כאלו שצריך פוטודינמי. מדובר בטכנולוגיות שונות. לפי האבחנה שלך אדע מה להמליץ לך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור