טיפולי ליזר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/11/2015 | 06:59 | מאת: רן

האם טיפול פוטודינמי גם יעיל לטשטוש צלקות להפחתת האודם ולהשוות כמה שיותר מראה של עור תקין? האם באסף הרופא מבצעים רק טיפולים פטוטדינמיים או גם טיפולי ליזר נוספים (לשמשל לצלקות) במקרה וטיפול פוטודינמי לא מתאים?

טיפול פוטודינמי מטשטש צלקות ומפחית אודם. אתם מוזמנים לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף הרופא 08-9779981.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור