טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/09/2015 | 09:24 | מאת: שלומית

רציתי לשאול מה ההבדל (אם יש) בין טיפול פוטודינמי לטיפולי לייזר (הרי ליזר זהו גם קרן אור)? האם יש שוני באפליקציות ובהתוויות לכל אחד מהם? האם מישהו נחשב יותר בטוח / אמין ? איך יודעין מה עדיף (רוב מה שראיתי - לשמשל עבור כתמי עור ונגעים היה על לייזר כמעט לא מוזכר המונח פוטודינמי)

זו לא אותה שיטה, הלייזר מתבסס על אור בלבד, והטיפול הפוטודינמי על תרופה שמופעלת ע"י אור. מאד חשובה האבחנה שלך. יש נגעים שהלייזר עדיף ואחרים הפוטודינמי. את מוזמנת לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור