טיפול ביבלת ויראלית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/08/2015 | 11:56 | מאת: גל

שלום רב, אני סובלת מיבלת ויראלית בכף הרגל כשנה וחצי - טיפולי לייזר באיכילוב לק וחנקן לא סיעו והיבלת רק גדלה. היא מאוד מפריעה לתפקוד ולהליכה. אודה להמלצה איך נכון להתקדם? ניתוח? טיפול פוטודינמי? וגם הנחיה פרקטית לאן אני יכולה לפנות והאם זה בהסדר של כללית מושלם? תודה רבה

טיפול פוטודינמי יכול לרפא יבלת וירלית. את מוזמנת לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף הרופא 08-9779981

28/08/2015 | 20:26 | מאת: גל חכים

תודה רבה על תגובתך. האם מדובר בטיפול מתמשך ? כמה טיפולים לערך ומה משך הזמן להחלמה? ברור לי שצריך לאבחן באופן מסודר אך חשוב לי להבין למה אני נכנסת מכיוון שכבר סובלת יותר משנה ומחפשת טיפול עד כמה שיותר מיידי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור