יבלות ויראליות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/08/2015 | 21:12 | מאת: סובלת

שלום, אני סובלת מיבלות ויראליות מהילדות בכפות הידיים ובכפות הרגליים שהיו תמיד מטופלות בחנקן נוזלי ועוברות. לפני כמה שנים התחילו שתי יבלות קטנות בכף הרגל שלא עברו בטיפול של חנקן נוזלי ועם הזמן גדלו והתאחדו ליבלת אחת גדולה וענקית שפשוט לא מגיבה לשום טיפול. כמעט טיפול חודשי בחנקן, מריחת לק ואף מס טיפולים בלייזר אצל משה לפידות ללא שום שיפור אלא רק החמרה! אני ממש מיואשת ורוצה להבין מה האפשרויות שלי הלאה? האם אפשר להסיר בניתוח אם כן איפה מבוצע ניתוח כזה ואיך אני מגיעה לזה?

ממה שכתבת יוצא שיש לך רגישות יוצאת דופן ליבלות וירליות שלא מבריאות בזמן שבהרבה אנשים הן מבריאות משך השנים. יתכן שיש חסר חיסוני שלא אובחן וכדאי לפנות לבירור אצל רופא המטולוג/רומטולוג/אימונולוג. להבנתי אם כל הטיפולים לא עזרו הסיכוי שניתוח ירפא אותך קטנים והוא גם עלול להחדיר את הוירוס לעומק הצלקת. טיפול פוטודינמי יכול לעזור אם כי במקרה הפרטי שלך הסיכוי פחות גבוה מאשר במישהו אחר, אבל לפחות לא יזיק. את מוזמנת לבדיקת התאמה 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור