כשהראש על כרית השיער דוקר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/07/2015 | 16:45 | מאת: חיים

כשאני שם את הראש על הכרית, זה מרגיש שהשיער דוקר את הקרקפת מאחורה. אבל בצדדים הכל בסדר. גם האזור של השיער מאחורה מרגיש מגרד רוב הזמן. גם הסתכלו על האזור וראו שזה טיפה אדום, כאילו גירדתי, למרות שאני מקפיד לא לגרד. אין קשקשים. בעבר, אובחנתי עם סבוריאה דרמטיטיס - יכול להיות שזה קשור?

נשמע כאילו זה קשור לסבוראיק דרמטיטיס או למחלת עור אחרת. צריך להבדק אצל רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור