מצח

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/07/2015 | 20:12 | מאת: אולה

שלום מקווה שתעזרו לי אני לפני שבוע שמתי חומר להסרת נקודות חן על המצח אולי זה סולקודרם אבל לא בטוחה וזה שרפלי את העור. הרופא נתן לי אפלומצין פעמיים ביום למשך חודש. אין לי כאב וכלום אבל הבעיה שהמקום לא אסטטי בכלל והוא בצבע אדום מה אפשר לעשות כדי להעלים את הצבע הזה? יש לי ביאפין גם האם אפשר להשתמש בה תודה?

כנראה שהטיפול באפלומיצין יעזור אם תמשיכי מספיק זמן. אין מניעה לנסות גם ביאפין.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור