טיפול ב-ממולוסקום קונטגיוזום עם פוטודינמיים?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/04/2015 | 16:55 | מאת: רוצה להבריא

שלום, אני סובל ממולוסקום קונטגיוזום על איבר המין וזה התחיל להתפשט לשק האשכים. 1. האם הטיםול םוטודינמיי יכול לרפא את מחלת העור? 2. מה אחוזי ההצלחה? 3. האם הטיםול יכול להשאיר סימנים, צלקות? תודה רבה

טיפול פוטודינמי יעיל למחלות וירליות של העור. במרבית המקרים מולוסקום קונטגיוזום מתרפא לבד בתקופה מסוימת. כדאי לבדוק אותך לודא שבאמת מדובר בזה ולא בקונדילומה? אתה מוזמן לאסף הרופא לבדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי 08-9779981

03/05/2015 | 09:27 | מאת: רוצה להבריא

הייתי בבדיקה אצל רופא עור אבחנה - מולוסקום. הנגעים נמצאים על עור איבר המין. לפני כ11 קיימתי יחסים בפעם האחרונה ולפני כחצי שנה התחילו להופיע הנגעים. שאלותי: 1. האם הטיפול פוטודינמיי יכול לרפא את מחלת העור? 2. מה אחוזי ההצלחה? 3. האם הטיפול יכול להשאיר סימנים, צלקות? 4. כמה פעמים עלי לבקר במרפאה לקבל את הטיפול? האם זה טיפול חוזר לכל כמה תקופה? תודה רבה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור