פריחה ואדממיות בבית השחי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/04/2015 | 16:50 | מאת: רעות

התחלתי להשתמש בדאורדוראנט ספריי חדש והתחיל לשרוף לי אזור בית השחי (אבל רק בצד אחד ולא שניהם) בדק הראשונות שלאחר השימוש. לאחר מכן העור שלי הפך לאדום, פריחה, כמו כתמים אדומים באזור בית השחי ולאחר מכן העור האדום התחיל להתייבש וקצת להתקלף. גם כשניסיתי דאורדוראנט ספריי אחר שהייתי משתמשת בו לפני כן, עדיין יש לי תחושת צריבה והעור שלי שוב נהיה אדום מאוד ונראה מגורה. בבית שחי השני אני לא סובלת מהבעיה הזאת. כרגע איני יכולה להשתמש בדאורדוראנט ספריי והעור שלי אדום יבש ומגורה. מה עליי לעשות?

כפי שקראתי גילית את הפיתרון להפסיק להשתמש בדאודורנט! לא לכל אחד מתאים מגע עם הכימיקלים שבתכשירים קוסמטיים ומי שרגיש לטובתו יעזוב את התכשירים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור