גוש מתחת לעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/04/2015 | 03:01 | מאת: רואי

שלום,גיליתי שיש לי גוש מתחת לעור באזור העליון של רגל ימין קרוב למפשעה הגוש לכואב ובמקרה שמתי לב אליו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיות עור אז אם לא תכוונו אותי למקום הנכון ואם כן. מה זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה והכל? תודה.

יש גושים שונים מתחת לעור שהשכיחים בינהם ליפומה (גידול של רקמת שומן) וציסטה הינם שפירים ולא מחיבים טיפול. יחד עם זה צריך בדיקה של רופא כדי לודא שמדובר בגידול שפיר ולא אחר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור