כתמי עור אדמדמים בפנים שנעלמים וחוזרים ,

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/04/2015 | 15:28 | מאת: אריק בהיר

במהלך השנים האחרונות, אחת למספר שבועות כשאני מתעורר מהשינה מופיעים כתמים אדמדמים (ורודים) בעקר בלחיים בקרבת האוזן וכעבור יומיים נעלמים .אני בן 71 ורעיתי שסובלת לעיתים מסיבוראה בפנים(ויש לה משחת -"אלוקום") , מעריכה שאולי גם אני נדבקתי ממנה. איך ניתן להתמודד עם הבעיה? בתודה מראש, אריק.

מה שכתבת יכול להתאים לפצעי לחץ בזמן השינה, יותר מאשר למחלת עור. סבוראיק דרמטיטיס אינה מחלה מדבקת! טיפול פוטודינמי יכול לעזור לאשתך למגר את המחלה האחרונה, לפחות לתקופה ארוכה. תוכלו לקרוא יותר באתר של אסף הרופא www.assafh.org/PDT

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור