נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/02/2015 | 18:33 | מאת: ספיר

היי, אני בחורה בת 21 שסובלת זמן רב מנשירת שיער. אתמול הייתי אצל הרופא עור והוא אמר שהקרקפת שלי שומנית ויש לי גם קשקשים. בקיצור הוא נתן לי אלפוסיל ואמר לי להשתמש בזה פעם-פעמיים בשבוע והנשירה תחלוף. היום השתמשתי לראשונה באלפוסיל לפי ההוראות, קרצפתי חזק את הקרקפת ונשר לי המון שיער!!! האם זה נורמלי? האם אני צריכה פעם הבאה לעשות ביותר עדינות? עזרה בבקשה, זה ממש מדכא.

רצוי לחפוף בעדינות. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור