אפידוקס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/12/2014 | 10:34 | מאת: ליאורה

אני מטופלת באפידוקס מזה כשבוע. על פי הנחייתה של הרופאה שלי אני מורחת אחת ליום בערב לפני השינה (כשעה וחצי) שכבה דקה על האף הלחיים והשפה העליונה. לפני כ-13 שנה עברתי טיפול כזה, ואז היו התופעות של האדמומיות והצריבה מאד אגרסיביות. הפעם אין לי כמעט אדמומיות ואחרי שבוע עדיין לא ניכר כלום. ואני תוהה מה המשמעות של הטיפול, ואם הכימותרפיה שאני מכניסה לגופי, מיותרת.

הטיפול באפודקס מקובל ולרוב יעיל. תופעות הלואי כגון אודם וקילוף אינן נעימות ולכן תשמחי שהפעם אין לך..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור