אקנה רוזיצאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/11/2014 | 17:55 | מאת: שחר

שלום ד ר סמדר לאחרונה הופיע לי אדמומיות עזה באפקרסות האוזניים מלווה בחום באזור קראתי שבמקרים נדירים זה מגיע לאוזנים ,האם טיפול פוטודינמי מטפל במיקרים כאלו ? תודה .

אפשר בטיפול פוטודינמי לטפל בחלק החיצוני של האוזניים, אבל אי אפשר להגיע לתוך התעלה. בכל מקרה צריך בדיקת התאמה לפני הטיפול, ואתם מוזמנים 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור