כתמי עור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/11/2014 | 13:06 | מאת: ש.ש.

הופיעו לי על הפנים כתמי עור לבנים ההולכים וגדלים. אפשר לקבל המצלה לרופא עור המתמחה בסוג זה של תופעה? תודה

לפי מה שכתבת אולי מדובר בויטיליגו. אפשר לקבל ייעוץ וטיפול אצל רופא עור שעיסוקו פוטותרפיה עם אור אולטרא סגול. מכוני פוטותרפיה צמודים למחלקות עור בבתי - חולים, וגם בקופות חולים יש מרכזים כאלו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור