יובש בעור בקרסול

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/04/2009 | 19:09 | מאת: לימור

התפתח לי בקרסול יובש לאחר גירוד בעור כשבוע לפני, התפתחה קצת נפיחות במקום ואדמומיות. כיצד ניתן לרפא, האם שימוש במשחה לאלרגיה וזיהומים בעור יכולה לעזור או מספיק משחה לריכוך כגון וזילין?

19/04/2009 | 20:09 | מאת: לימור

אין מדובר בקסול אלא בחלק העליון-הצדדי בכף הרגל.

אולי הגירוד היה קשור לדלקת או עקיצה. את יכולה להתחיל עם וזלין לטיפול בעור היבש אבל אם אין הטבה מהירה תצטרכי להבדק לשלול דלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור