יבלות ויראליות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/11/2014 | 23:50 | מאת: דניאל

שלום, יש לי יבלות ויראליות על האצבעות בכף הרגל ובכף היד הרופא שלי נתן לי למרוח קונדילוקס ולפי מה שהבנתי זה לטיפול בסוג אחר של יבלות ורשום על דף ההוראות:"אין להשתמש בתרופה לטיפול ביבלות מסוג אחר או שומות" אז רציתי לדעת האם זה בסדר להשתמש בתכשיר הזה? תודה רבה!! דניאל

קונדילוקס יכול לעזור ליבלות וירליות. הטיפול ממושך. אפשר גם להקפיא את היבלות בחנקן נוזלי, או טיפולים פוטודינמיים ואת מוזמנת לבדיקה ויעוץ באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור