טיפול פוטודינמי לאקנה רוזיצאה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/10/2014 | 16:46 | מאת: יואב

קראתי בפורומים שונים שישנם מטופלים שלא הועיל להם הטיפול הפוטודינמי ואיזה בחור שציין שהעור שלו היה אדום במשך שבועיים והוא היה צריך לשקם אותו בטיפולי ipl ..אני סובל שנים מאקנה רוזיצאה מלווה בעור שומני הייתי בעבר בייעוץ אצלך ואני דיי מיתלבט שמה הטיפול לא יהיה אפקטיבי בשבילי האם מטופלים שהטיפול לא עזר להם כביכול בעיה שלהם הן כספית והן נפשית אשמח לתשובה .

טיפול פוטודינמי לאקנה רוזצאה הוא מצוין ובטיחותי. רוב המטופלים מרוצים אבל יש בודדים שלא עוזר להם. עדיין זה הטיפול הכי טוב שאני מכירה למחלה זו, אבל זו החלטה שלך. אמרת שהיית בייעוץ לפני שנים, וגם לסבול שנים ממחלה ולא לעשות דבר זו בעיה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור