גירוד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/10/2014 | 12:28 | מאת: משה

שלום מזה מספר שבועות שהראש מגרד החלפתי מספר שמפו ולא עוזר כמו כן בדקתי שאין לי כינים כי אין לי מגע עם גורמים ה ילדים או כל גורם אחר. גם קשקשים אין לי ופשוט מגרד ונניח אני שוטף מנגב טוב טוב לאחר כשעה שעתיים מתחיל הגירוד שאלה ממה יכול לנבוע דבר שכזה. נ.ב במשך כ-2 חודשים לקחתי בהזרקה ביתית אנטיביוטיקה האם יכול להיות השלכות למיניהם. תודה על התשובה משה

יש סיבות רבות לגרד, כגון אם אתה לוקח אנטיביוטיקה יכולה להיות תגובה אלרגית. צריך לגשת לרופא לבירור ואבחנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור