בבקש עזרה דחוף. מיואשת לגמרי.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/09/2014 | 13:47 | מאת: אני

בגיל ההתבגרות התחילו להופיע לי פצעים מסביב לפטמות וראשים שחורים. המצב הלך והחמיר עם השנים. ניסיתי עם המון סוגים של סבונים וכלום לא עוזר ממש. בזמן האחרון המצב החמיר בצורה כזאת שאני מתביישת להיות באינטימיות. זה נוראי. פשוט הפצעים מכסים לי חלק גדול מהחזה. יש לציין שבפנים ובשאר הגוף אין לי כמעט פצעים. אולי לפעמים. לא ברמה כזאת. הלכתי לרופאת עור אבל היא הסתכלה רק כשהייתי בחזיה ואמרה "ככה זה הפטמה שלך" . כשרואים את התמונה בשלמותה זה פשוט מכוער ברמה מזעזעת. לא מצאתי על זה שום דבר באינטרנט. רק במצב של אחרי הנקה. אבל אני לא , אני בת 23. מה אפשר לעשות?תודה!

מה שאת מתארת נשמע כמו אקנה באיזור החזה (פחות שכיח אבל אפשרי). רופא עור יכול לטפל בזה בתכשירים שמתאימים לאקנה. אפשרות אחרת לעשות ניקוי קוסמטי ותכשירים קוסמטיים כפי שמקובל באקנה.

08/10/2014 | 11:30 | מאת: אני

ניסיתי המון דברים וכלום לא עזר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור