עור אדום מסביב לאף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/09/2014 | 11:50 | מאת: שמואל

שלום בזמן האחרון אחרי מקלחת יש לי מסביב לאף עור אדום, גם סתם ככה מגירודים נהיה לי אדום וגם כתוצאה מקילופי עור אשמח לדעת אם יש משחה שמורידה את זה לגמרי כי זה מאוד לא נוח לי תודה רבה

כדאי להבדק אצל רופא עור לאבחנה. קרמים ללא מרשם שאפשר לרכוש בבית מרקחת בינתיים הם טופיק-מדיס או אקניל-רוז.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור