ורוקה פלנטרית בעקב.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/08/2014 | 16:06 | מאת: ערן

שלום רב לבני בן ה-11 יצא לפני חודש בערך נקודה כהה בעקב רגל שמאל שקצת מציקה בזמן דריכה . ניגשנו לאורטופד ילדים ונאמר לנו שמדובר בורוקה פלנטרית וצריך לבצע צריבה של הנגע. האם יש דרכים אחרות או משחה לטיפול בבעיה ,במקום לגשת לטיפול כירורגי? אשמח לקבל חוות דעת. תודה

צריבה של הנגע היא שיטה מקובלת. אפשרי גם הקפאה עם חנקן נוזלי. אני עושה טיפול פוטודינמי שזו שיטה מצוינת ותוכל לקרוא עליה באתר של אסף הרופא, אבל אני לא מטפלת בילדים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור