נקודת חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/07/2014 | 23:48 | מאת: עמית

דר שלום, יש לי מאז ומתמיד נקודת חן על הלחי כהה, לא גדולה אך גם לא קטנה. היום הרגשתי שכשאני לוחצת עליה היא כואבת וגם מסביב לה כאב שהולך ונעלם ככל שמתרחקים ממנה. כאב נסבל ועדין. מזה יכול להיות?

נקודת חן כואבת מחיבת בדיקת רופא. אפילו שברוב המקרים הסיבה שפשוף או מכה באזור.

13/05/2016 | 17:09 | מאת: טליה

נקודת חן קטנטנה נצאת אצלי על הלחי הרבה שנים. אתמול גיליתי קצת אדמומיות סביבה. אולי השתפשפה. האם יש צורך בבדיקה של הנקודה ?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור