פרונקלים ופסוריאזיס במפשעה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/06/2014 | 06:12 | מאת: אסף

לד"ר סמדר שלום רב אני גבר בן 37 שעובד ולומד {בקיצור יושב רוב היום והלילה} לאחרונה הופיעו לי פרונקלים ופסוריאזיס במפשעה ,ורציתי לשאול : 1) לאיזה רופא עלי לפנות- אורולוג/כירוג או עור? 2) חלק מהפרונקלים נרפאו אך השאירו צלקות ועור כהה- האם ניתן לתקן זאת {פילינג בינוני/לייזר/פוטותרפיה} ? אודה מאוד לתשובתך אסף

עליך לפנות לרופא עור לבירור אבחנה וטיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור