אקזמה כרונית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/06/2014 | 12:23 | מאת: תמרה

לכלתי בקעים בעור כפות הידיים. תקופות של כאבים שאינם מאפשרים אפילו קיפולן. גירודים מייאשים. בנוסף כתמים על הגב שגם הם מגרדים ועכשיו הופיע איזה פס על הפנים. גם הפנים מגרדות. התופעות השונות והמשתנות שבות וחוזרות מזה שנים. תרופות טבעיות כמו גם קורטיזון, לא מכניעים אותן. היתכן שתגיע ישועה ממך?

צר לי אבל איני מביאה בשורה. ממה שכתבת אפילו לא ברור מה האבחנה. כדאי לפנות לבירור אצל רופא עור כולל בדיקות מעבדה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור