ספורט וטיפול במשחות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/06/2014 | 08:01 | מאת: יותם

שלום רב אני מטופל ברטאויט בלילה וזינדקלין בבוקר שכבה דקה מאד שאני מורח כל פעם... בעקבות אדמומיות בלחיים ולעיתים גם פצעים אדומים ללא לבן .. רציתי לדעת האם אני יכול לשלב ספורט והזעה תוך כדי הטיפול , כי לפי איך שהבנתי אסור לשטוף את המקום פעמיים ביום.. תודה

מותר ספורט מותר הזעה ומותר רחצה פעמיים ביום או יותר. לאחר הרחצה תחדש את התכשיר כי הוא יורד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור