טיפול בכתם עור שמקורו בדרמיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/06/2014 | 18:45 | מאת: משה

ד"ר שלום, יש לי כתם עור חום שמתחיל מאזור העליון על עפעף עין שמאל,צמוד לריסים ויורד עד לכיוון הלחי. הכתם לא מגיב להידרוקינון או לשום קרם שניסיתי. הרופא בקופה אמר שהוא חושב שמדובר בכתם עמוק, הוא אמר לי שהוא משער שאולי מדובר בנבוס או בהצטברות פיגמנט בלבד. הוא לא ידע להכווין אותי באופן ממוקד. רציתי לדעת האם קיימים בארץ טיפולים אפקטיביים להעלמה או טשטוש כתמי עור שנמצאים בדרמיס? ובמידה ויש אז מה הם?

כדאי לפנות למרפאת לייזרים במח' עור באחד מבתי החולים ולהתיעץ איתם אם אפשר לשפר את הכתם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור