פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/04/2009 | 14:45 | מאת: משה

אובחן אצלי פסוריאזיס וזה בא ליידי ביטוי בראש בגב תחתון במפסעת בישבן וברגליים ובצורה קלה במרפק, אגב אזור המפסעת והאשכים מאוד מגרדים האם רפואת עור פוטודינמית נותנת פיתרון ואיך ניתן להגיע למרפאה בבית החולים להתיעצות תודה

17/04/2009 | 16:16 | מאת:

טיפול פוטודינמי עוזר למקרים קלים ולא מפושטים של פסוריאזיס פחות מ10% שטח גוף. ההתיעצות ללא תשלום באסף הרופא דרך טלפון 08-9779981