גוש מוזר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/04/2014 | 22:09 | מאת: שימי

שלום שמי שימי בן 32 קצת בושה אבל אני ישאל בכל אופן לפני חודש וחצי בערך חשתי צריבה באיזור בן האשכים לבין פי התבעת. לאחר מישוש הרגתי כמו גוש אבל ללא כאב וללא הפרשות רק מגרד וצורב מדי פעם. פניתי לרופא משפחה והוא נתן לי משחה סינטומיצין 3% למשך שבוע. לאחר שבוע הגוש נעלם לפני שובע שוב הרגשתי צריבה וגיליתי שהגוש חזר. זה מסוכן ? צריך לדאוג? מה לעשות? תודה

ברוב המקרים גוש כזה זו ציסטה מזוהמת, אבל לא מסוכן. צריך לבדוק את הגוש אצל רופא עור או אצל כירורג מיוחד בשם פרוקטולוג (תוכל לברר אצל מזכירת קופת-חולים מי עוסק בזה).

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור