ipl

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/04/2014 | 20:58 | מאת: שיר

היי ד"ר שאלה נוספת מה ההבדל בין ipl לבין טיפולים פוטודינמיים?

מדובר בשיטות שונות לגמרי, שמתאימות לבעיות עור מסוגים שונים. IPL מאד פופולרי להסרת שיער אבל יכול להתאים לעוד שימושים כגון הבהרת כתמים. טיפול פוטודינמי יכול לרפא מחלות כגון סרטן עור בלי ניתוח או צלקת, ומתאים גם לאקנה ומחלות עור נוספות. תוכלי לקרוא יותר על השיטה באתר של אסף הרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור