טיפול בסימני אקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/04/2014 | 10:02 | מאת: שיר

היי ד"ר סמדר,אני בת 27 יש לי סימני אקנה די מזעריים חלק מהסימנים הינם כתמים אדומים שהותירו פצעי האקנה חלקם סמנים טיפה עמוקים כמו שציינתי קודם מזעריים האם טיפולים פוטודינמיים יכולים להתאים לי?

לפי מה שכתבת טיפול פוטודינמי מתאים לך, וזה במגבלה שלא ראיתי אותך. את מוזמנת לבדיקה מקדימה באסף הרופא 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור