נמק שומן תת עורי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/03/2014 | 17:15 | מאת: רוזלין

מה זה אומר אבחנת נמק שומן תת עורי אצל ילד בן שנתיים שהופיע לאחרונה. האם יש טיפול משחה לזה או שזה ייעלם לבד או שישאר תמיד.

ורצוי לפנות לבדיקת רופא עור שמתמקד בילדים. רוב המקרים של נמק שומן תת-עורי מוגבלים ולא דורשים טיפול, אלא מעקב לודא שהנזק לא מתרחב ושאין מחלה נוספת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור