נקודת חןן גדולה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/03/2014 | 08:11 | מאת: כפיר

שלום, בן 27 יש לי על גב כף היד נקודת חן גדולה אליפטית שהאורך שלה בערך 2.5 ס''מ. היא קיימת מאז שנולדתי וגדלה עם גדילת גופי תמיד צמחו עליה שערות יותר מאשר מחוצה לה מבחינת האורך תמיד אמרו לי להיבדק, אך איני רואה חשיבות היות והיא לא כואבת, מגרדת, מפריעה לי מבחינה אסתטית. האם בכל זאת ללכת להיבדק?

רצוי מעקב רופא עור כל שנה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור