הסרת כתמים מהפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/02/2014 | 16:49 | מאת: ענת

שלום רב, אבקש לדעת מהו הטיפול בלייזר רך להסרת כתמים מהפנים, האם הוא יעיל ומהן הסכנות. תודה, ענת

יש מכשירי אור שונים שמבהירים כתמים כגון לייזר IPL. יש סוגים שונים של לייזר שיכולים להתאים לסוגים שונים של כתמים. אני לא ראיתי אותך וגם אין לי נסיון אישי עם "לייזר רך" כך שאיני יכולה לאמר ספציפית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור