פוטותרפיה לאקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/02/2014 | 00:19 | מאת: ס'

בתי סובלת מאקנה והרופא המליץ על טיפול ברואקוטן. רגע לפני הטיפול התרופתי קראתי על מספר שיטות פוטו-תרפיות לטיפול באקנה. כגון באמצעות מכשיר ה- ClearLight המפיק אנרגיה אור באורכי גל של 400-440 ננומטר, טכנולוגית IPL, Laser Treatment ו- PTD. חלק מהשיטות מיושמות במכוני קוסמטיקה וחלקן אצל רופאים מומחים. האם אוכל לקבל הסבר קצר על השיטות השונות, הבדלים בינהם וכיצד לבחור. האם הפוטותרפיה מביאה לתוצאות הדומות לאלו המתקבלות בשימוש ברואקוטן? בתודה, ס'

אני עושה באסף הרופא טיפולים פוטודינמיים לאקנה. מדובר בשילוב של תרופה במריחה שמופעלת ע"י מנורה מיוחדת. עושים טיפול אחד ואת ניקוי הפצעים מקבלים בהדרגה תוך 3 חודשים. זו שיטה יעילה ממוקדת לעור בלבד ובטיחותית. טיפול ברואקוטן ידוע כיעיל ויש לו יתרונות וחסרונות שתוכלי לקרוא עליהן באינטרנט. התרופה משפיעה על כל הגוף וחלק מהמטופלים עוברים את זה פחות טוב מאחרים. הטיפול באור כחול(400) עדין יותר מ2 שיטות הנ"ל ולכן דורש סדרה 6-10 טיפולים ותחזוקה תקופתית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור