אדמומיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/02/2014 | 22:23 | מאת: עמי

היי בן 36, לא מעשן. ישנה אדמומיות מתחת לעיניים, באיזור של עצם הלחי העליונה (שריר העין החוגי). כאשר בצד ימין האדמומיות חזקה יותר אבל מאוד מוגדרת כאשר בצד שמאל האדמומיות חלשה יותר אבל האיזור פחות מוגדר. בשתי העיניים, האדמומיות עולה ויורדת במהלך היום ללא הסבר נראה לעין. מתמונות שיש לי באירוע מלפני חצי שנה, זה נראה שכבר אז התופעה קרתה אבל רק בתמונות האחרונות מאותו אירוע, האדמומיות הזו הופיעה בעוד שכיום, היא תמיד שם אבל בגלים, כמו שתארתי קודם לכן. רופא משפחה ורופא עור מתעקשים שמדובר באלרגיה אבל משחת אלוקום לא עזרה, סבוקלם לא עזר, טלפסט לא עזר ויש לי בדיקת אלרגיה בעוד כחודשיים ואני מקווה לפתור את הבעיה, גם אם זמנית, לפני כן. אין גרד אך מדי פעם יש מעין תחושת חמימות באיזור הזה, שנעלמת אחרי שניה או שתיים. אשמח לכל רעיון לגבי מה יכול לגרום לתופעה הזו. תודה

לא בדקתי אותך אבל בהתיחס לאפשרות שזו אלרגיה: כדאי להפסיק כל קרם או איפור כולל קרם נגד שמש. להשתמש רק בסבון/תכשירים שאתה מכיר שנים רבות. אולי זה יעזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור