נגעים בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/02/2014 | 23:28 | מאת: בר

שלום, אני בת 23 ולפני כמה ימים הופיעו לי פצעונים ופריחה בעור בבטן, בגב וברגליים. זה מגרד, רופאת המשפחה שלי נתנה לי לשים משחה נגד זיהומים חיידקיים ופטריות. השתמשתי בה יומיים אך זה לא עוזר והתור שלי לרופא עור רק עוד חודש. מה אפשר לעשות כדי להעלים את הפצעים והפריחה? ומה גרם להם להופיע פתאום? תודה מראש

פצעונים מגרדים יכולים להופיע פתאום כתגובה לעקיצה, אלרגיה כגון למזון, מחלה וירלית או אחר. עד שתגיעי לרופא עור תנסי להפחית את הגרד ע"י משחה נגד עקיצות/גרד על בסיס קלנדולה כגון ג'ל קלנדיל של חברת היל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור