כתם לידה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/02/2014 | 13:49 | מאת: סיגל

שלום רב, בתי בת 3 ו-5 חודשים נולדה עם כתם לידה עגול בצבע חום מעל גבה ימנית ואני חושבת לעשות לה ניתוח להורדת הכתם. האם אפשרי לעשות בגיל כזה? חשוב לי לציין, שפניתי לרופאי עור והם אמרו לי שלחכות עד שתהיה בגיל העשרה.. אך אני לא רוצה שבתי תסבול כשתתחיל כיתה א' מהערות של ילדים בני גילה. אני בקופ"ח כללית (אם זה חשוב) תודה מראש!

אני באופן אישי לא מטפלת בילדים. נשמע לי הגיוני ההמלצה של רופא עור לחכות לגיל העשרה, כי ניתוח הוא חויה טראומתית, ולא תמיד מצליחים לקבל תוצאה יפה. אז אם כשהיא תגדל היא מאד תרצה ניתוח, שתחליט על זה בעצמה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור