פטריה בתחתית הבטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/02/2014 | 18:00 | מאת: ריקי

איני יודעת עם זה תחום טיפולך אך היות והבעיה מציקה מאוד ולא נירפאת כלל אני פונה אליך. בעייתי מתמקדת בתחתית הבטן מתחת לטבור שם אני סובלת מפטריה שהולכת ומתפשטת זאת בעקבות ניתוח להוצאת רחם משנת 1986 אני כיום בת 68 הטיפול שניתן לי היא משחה שקבלתי מרופאת עור בשם ניזורל 20 מ"ג כמו כן על פי המלצתה להניח בד שיפריד בין חלקי הבטן. אודה לך באם תוכלי לעזור לי בבעיה זו בברכה ריקי

11/02/2014 | 16:27 | מאת: ריקי

למה עדין אין תשובה הודעה נשלחה בתאריך 3/2/14

פטרת אפשר לבדוק במדויק ע"י בדיקת מעבדה פשוטה מדגימה שמגרדים מהפצע. אם את סובלת שנים כדאי לעשות את הבדיקה לודא שזה פטרת. הטיפול שאמרו לך הגיוני, אבל אם לא יעזור אפשר לקחת טיפול יותר חזק בכדורים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור