יבלת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/02/2014 | 11:08 | מאת: אמיר

שלום רב, אני חייל משוחרר מזה כמעט שנה. נוצרה לי יבלת (לדברי 5 הרופאים שראו אותי עד כה) לפני כשנתיים כמעט. היבלת גורמת לאי נוחות מאסיבית, עד כדי כאבים של ממש שמשם זה עצירת הליכה ומתן מרגוע לכף הרגל. טיפול החנקן לא עוזר מהומה. הגידול עצמו נראה מפחיד, מגעיל ועמוק למדי. אני אישית לא מאמין שזו סתם יבלת תמימה. מה גם שעד אותו הרגע בצבא, לא היתה לי אף יבלת מעולם! ובכן, גם שמתי מדרסים ולא חל שיפור. זה דופק את התפקוד היומי של בחור צעיר שכמוני בלא עוול. יש מה לעשות? המלצות?

לפי מה שכתבת מדובר ביבלת וירלית וטיפול פוטודינמי יכול לרפא אותה. זאת כמובן במגבלה שלא ראיתי אותך. אתה מוזמן לבדיקה במרפאה פוטודינמית באסף הרופא 08-9779981.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור