מה שנראה כמו גולה כחולה מתחת לעפעף.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/01/2014 | 11:04 | מאת: מתי

לבן שלי (22) יש נגע כמתואר. אינני יודעת לתאר את זה באופן אחר. לדבריו הוא פנה למספר רופאי עיניים ועור במהלך שירותו הצבאי, ותשובתם היתה בסגנון "לא יודע מה זה, זה מאד מסקרן....") לצערי הוא לא "מזיז" עניינים, אז ראשית: האם דבר כזה מוכר למישהו? והאם יש לגשת לרופא עור או עיניים? (הוא אינו מרכיב משקפיים)

נשמע כמו נגע שפיר של כלי דם אבל חובה לפנות לאבחון רופא עור כדי לשלול מספר אפשרויות נוספות. עדיף לרופא עור במרפאת נגעים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור