אקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/09/2013 | 20:29 | מאת: לאה

דר שרייבר שלום ביתי בת 21 סובלת מאקנה יוצאים לה פצעים בתפזורת בלחי במצח כמו חררה והטי מאוד שמן ניסינו את מיטב חברות הקוסמטיקה היוקרתיות בטיפול של ניקוי עור בסבון מי הסרה ולחות נטול שומן ללא הטבה ניסתה גם מינוציקלין בהטבה חלקית משחה אנטיביותית וכלום .ביתי סירבה לקבל ראקוטן.שאלתי היא האם יש טיפול אחר שיסיים את הפצעים היא גינגית ולא נוגעת בפצעים ובכל זאת נשאר סימן אודה על תשובתך גמר חתימה טובה

אתן מוזמנות לאסף הרופא לבדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי 08-9779981. אפשר לקרוא על הטיפול באתר של אסף הרופא. תודה, וגמר חתימה טובה גם לכן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור