חתכים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/09/2013 | 22:54 | מאת: ניצן..ת

שלום רב, אני סובלת כבר שנים מתופעה של סדקים באצבעות הידיים. הטיפול שניתן לי הוא משחות עם סטרואידים. האם פוטותרפיה יכולה לעזור? האם יש פתרון נוסף לבעיה? האם נפגשת בבעיה כזו אי פעם? אציין כי אני חולת צליאק. (איני יודעת אם זה קשור..) אשמח לתשובתך המהירה.

זו תופעה מציקה כואבת ולא מאד נדירה. ראשית צריך לאבחן מה מקור הבעיה. לדוגמה הטיפול שונה לדלקת עור ממגע או לפסוריאזיס.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור