חיפה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/08/2013 | 13:46 | מאת: רונא - ההודעה מתוקנת

1.אני נוטלת רואקטן כבר 10 חודשים .. אני כבר לקראת סיום, ועדיין מפיעים אצלי פצעים באיזור המפשעה? מה זה אומר וכיצד ניתן להתפתר מהם. 2. שמתי לב בתקופה האחרונה להשחרת העור בין הרגליים באיזור המשפעה, זה מאוד מגביל ולא נוח במיוחד כאשר אני רוצה ללבוש בגד ים, מה ניתן לעשות? ואיך אפשר להבהיר את העור ? האם טיפול בלייזר עוזר ? אם כן מתי אוכל כבר להתחיל בטיפול אם אני תכף מסיימת את הטיפול ברואקטן.? תודה

1. לא כתבת מה האבחנה שלך - אקנה או הידרדניטיס סופורטיבה. רואקוטן עוזר לאקנה. 2. בכל דלקת ופצעונים כגון שלך העור עלול להתכהות. צריך ראשית לעצור את הפצעונים, ואז להמנע מחשיפה לשמש 6 חודשים עד שהעור מתבהר. מומלץ בגד ים עם מכנסון שמכסה את האזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור